Τα Μετέωρα υποδέχονται σήμερα τον Αστέρα Σταυρού

0
60

Με την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής ξεκινάει σήμερα το ειδικό πρωτάθλημα προβιβασμού στην Γ’ Εθνική κατηγορία των πρωταθλητών των Ενώσεων.

Τα Μετέωρα ως πρωταθλητής της Α’  ΕΠΣ Τρικάλων θα υποδεχθούν σήμερα στις 17.00 τον πρωταθλητής της Α’  ΕΠΣ Φθιώτιδας Αστέρα Σταυρού στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος”.

Τα Μετέωρα θα προσπαθήσουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο να εκμεταλλευτούν τις αρετές τους και φυσικά να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα στους αγώνες μπαράζ.

Η προετοιμασία τους για το παιχνίδι τελείωσε την Παρασκευή και ο Νίκος Αγγελάκης είδε την ετοιμότητα των παικτών του, ενώ παράλληλα δούλεψε την τακτική που θα εφαρμόσει απέναντι στους πρωταθλητές Φθιώτιδας.

Ο Αστέρας Σταυρού πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία του το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Φθιώτιδας και πλέον θέλει να μπει δυναμικά στην διεκδίκηση της ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τσιώρης με βοηθούς τους Νούσια και Αθανασίου της ΕΠΣ Άρτας.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Αστέρας Καρδίτσας θα υποδεχθεί τον Εορδαϊκό, ενώ ο Μαγνησιακός θα πάρει τους βαθμούς με τα Γρεβενά που δεν θα συμμετάσχουν στους αγώνες, ενώ τέλος η ΑΕ Κιλελέρ θα έχει ρεπό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here