Μέσα από μία πολύ όμορφη εκδήλωση έγινε η ονοματοδοσία του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ του Διαλεχτού που πήρε το όνομα του μπασκετμπολίστα Κώστα Παπανικολάου.
Ο Κώστας Παπανικολάου σημερινός αρχηγός της Εθνικής μπάσκετ και παίκτης του πρωταθλητή Ολυμπιακού κατάγεται από το Διαλεχτό Τρικάλων το οποίο μάλιστα επισκέπτεται αρκετά συχνά.
Το sportskalampaka ήταν παρόν στην εκδήλωση κι έχει όλο το ρεπορτάζ.
Πριν την τελετή, αλλά και μετά έγιναν αγώνες μπάσκετ 3X3 οι οποίοι παρουσίασαν εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Άκης Αναστασίου, ενώ ο αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας ανέφερε τις λεπτομέρειες όσον αφορά με ποιο τρόπο έγινε η ονοματοδοσία του γηπέδου.
Εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο Αντιπεριφερειάρχης αρμόδιος για θέματα τουρισμού Γιάννης Μπουτίνας αναφέρθηκε στην καριέρα του Κώστα Παπανικολάου, αλλά και για το πόσο αγαπάει τον τόπο του.
Επίσης δυο λόγια για τον Κώστα Παπανικολάου είπαν τόσο ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας που είχε και την ιδέα της ονοματοδοσίας του γηπέδου, όσο και ο παλαιός αθλητής Γιώργος Καΐκης.
Είχε προηγηθεί η τελετή του αγιασμού κι αμέσως μετά έγιναν τα αποκαλυπτήρια της ονοματοδοσίας.
Ο Κώστας Παπανικολάου από την πλευρά του ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν σε όλη αυτή την εκδήλωση και είπε ότι αφού δεν κατάφερε να φέρει κάποιον άλλον συμπαίκτη του έφερε το κύπελλο του πρωταθλήματος που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό και όποιος ήθελε μπορούσε να φωτογραφηθεί μαζί του.

















