Το Καστράκι επικράτησε του Δενδροχωρίου με 2-0

0
65

Σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” της Καλαμπάκας το Καστράκι νίκησε με 2-0 το Δενδροχώρι για την 18η αγωνιστική του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το παιχνίδι επηρεάστηκε από τον δυνατό αέρα που φυσούσε καθ’ όλη την διάρκειά του, αλλά οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν όσο καλύτερα μπορούσαν.

Το Καστράκι κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στην επανάληψη και να πάρει τη νίκη με την οποία διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν ιδιαίτερες φάσεις αφού οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες συνθήκες του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος το Καστράκι πίεσε κι άνοιξε το σκορ στο 63′ όταν ο Β. Αλμπάνης έκανε την σέντρα και ο Ε. Μπαούτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 79′ ο Β. Αλμπάνης βρήκε τον Σαμούτη σε θέση βολής κι αυτός διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Να σημειώσουμε ότι στο 87′ τραυματίστηκε κι αποχώρησε για το Καστράκι ο Μπλούτσος που επειδή οι αλλαγές είχαν γίνει οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής ήταν ο Γ. Κουτσάγιας με βοηθούς τους Πάφη και Μουστάκα.

Η σύνθεση του Καστρακίου: Καλούδης, Α. Μπαλογιάννης, Μπαρμπαρούσης, Μπλούτσος, Α. Μπαούτης (75′ Ν. Μπαλογιάννης), Β. Αλμπάνης (84′ Κρίτσας), Σ. Αλμπάνης, Α. Αλμπάνης, Σαμούτης, Σινάι (80′ Παπαχρήστος), Ε. Μπαούτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here