Το προφίλ του νέου προπονητή του ΑΣ Μετέωρα

0
186

Ο Νίκος Αγγελάκης είχε φανεί από την πρώτη μέρα κιόλας όταν μεταγράφηκε στα Μετέωρα ότι είχε έρθει για να μείνει. Κι αυτό επισφραγίστηκε με την νέα συνεργασία που ξεκίνησε αφού ανέλαβε ως προπονητής πλέον την Καλαμπακιώτικη ομάδα.

Που να ήξεραν ο σημερινός πρόεδρος του ΑΣ Μετέωρα Γιώργος Ράτζας και ο Νίκος Αγγελάκης όταν σκόραραν σε εκείνο το αλησμόνητο παιχνίδι της σεζόν 1995-96 στο Νεοχώρι-Μετέωρα 3-2 (από 0-2) ο καθένας για την ομάδα του τότε, ότι θα έρχονταν η στιγμή που θα συνεργάζονταν στα Μετέωρα από διαφορετικά πόστα ο καθένας.

Ο Νίκος Αγγελάκης ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Διγενή Νεοχωρίου, με την ΑΕΤ και τον ΑΟ Τρίκαλα στην Δ’ Εθνική, στην Φαρκαδόνα και το 2009 μεταγράφηκε στα Μετέωρα όπου αγωνίστηκε για 6 χρόνια. Μάλιστα φρόντισε να μείνει και στην Καλαμπάκα για να είναι πιο κοντά στην κουλτούρα της πόλης, αλλά και της ομάδας γενικότερα.

Με τα Μετέωρα αγωνίστηκε για 2 χρόνια στην Δ’ Εθνική, μετά ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου το 2012 όπως επίσης και μέλος της ομάδας που κατέβηκε στην Δ’ Εθνική με διοίκηση ποδοσφαιριστών. Ουσιαστικά με τα Μετέωρα αγωνίστηκε 3 χρόνια στην Δ’ Εθνική και 3 χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα. Το 2015 μεταγράφηκε στην Κρύα Βρύση όπου αγωνίστηκε για 3 χρόνια. Επίσης φέτος αγωνίστηκε στην ομάδα του Γριζάνου με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική.

Ως προπονητής τα πρώτα του βήματα τα είχε κάνει στην Ακαδημία των Μετεώρων από το 2010 στην οποία εργάστηκε μέχρι το 2015, αλλά κι από το 2017 μέχρι το 2019. Την περίοδο 2018-19 ήταν συνεργάτης του Γιώργου Βακουφτσή στον πάγκο των Μετεώρων και στην συνέχεια του Γιώργου Τσουκαλίδη.

Την περίοδο 2019-20 ήταν συνεργάτης του Βασίλη Γκούμπλια στην αρχή στον Διγενή Νεοχωρίου, ενώ είχε αγωνιστεί και μάλιστα σκοράροντας σε ορισμένα παιχνίδια, ενώ στην συνέχεια ήταν συνεργάτης του Δημήτρη Σίτσα και του Σπύρου Ευαγγέλου στην ίδια πάντα ομάδα.

Πλέον θα είναι ο προπονητής των Μετεώρων ο οποίος θα προσπαθήσει μέσα από την δουλειά του να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει. Είναι άνθρωπος που ξέρει πρόσωπα και πράγματα στην Καλαμπακιώτικη ομάδα κι αν έχει την ανάλογη στήριξη κι από την διοίκηση και τους φιλάθλους τότε γιατί να μην πετύχει στο δύσκολο αυτό εγχείρημα που ανέλαβε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here