Το final four του Water Polo Women Euroleague στην Ελλάδα

0
57

Στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο Πειραιά θα διοργανωθεί η σημαντική Ευρωπαϊκή Διοργάνωση Water Polo Women Euro League Final 4, από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, με την συνδρομή της Περιφέρειας Αττικης.

Η σχετική απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής κατόπιν σχετικής εισήγησης του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και της Αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς Σ. Αντωνάκου, μετά από σχετικό αίτημα της ομάδας.

Τo Final Four της Euroleague στο πόλο γυναικών αποτελεί μία μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού πόλο και θα φιλοξενηθεί στο «Π. Καπαγέρωφ» το διήμερο 2 και 3 Απριλίου.

«Με χαρά συνδράμουμε στην πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στον Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ανάλογες αθλητικές δράσεις στην Αττική μας που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια και την προβολή της στο διεθνές αθλητικό γίγνεσθαι. Προτεραιότητά μας είναι να γίνει η Αττική κέντρο αθλητισμού και να ενθαρρύνουμε την πραγματοποίηση και άλλων αντίστοιχων διοργανώσεων, μέσα από τις οποίες αναδεικνύονται σημαντικές αξίες όπως η ευγενής άμιλλα και η αξία στης άθλησης στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.
Η Αττική έχει όλες τις δυνατότητες να αποτελέσει τη μήτρα αθλητικών διοργανώσεων με παγκόσμια εμβέλεια. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες» δηλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης. Η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς Σ. Αντωνάκου τόνισε:
« Με χαρά θα υποδεχθούμε τους φίλους του γυναικείου πόλο στον Πειραιά μας σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση, που αποτελεί μία γιορτή του αθλητισμού. Πρόκειται για ένα άθλημα το οποίο έχω υπηρετήσει για χρόνια με αφοσίωση και αγάπη, γι΄αυτό και καλώ όλους τους πολίτες της Αττικής να συμμετάσχουν σε αυτή την αθλητική γιορτή. Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής για το ενδιαφέρον και τη στήριξη του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here