Φιέστα με 20000 θεατές ο Ερυθρός Αστέρας

0
19

Μπροστά σε 20.000 ενθουσιώδεις οπαδούς του που έστησαν πάρτι στις εξέδρες του “Rajko Mitic”, γνωστότερου ως “Μαρακανά”, ο Ερυθρός Αστέρας γιόρτασε στο Βελιγράδι την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος και 31ου συνολικά στην ιστορία του.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν εξασφαλίσει τον τίτλο από τις 29 Μαΐου με το 5-0 επί της Ραντ, στο πρώτο ματς που έδωσαν μετά την επιστροφή στη δράση έπειτα από μεγάλο διάστημα αποχής ελέω κορονοϊού, ενώ το βράδυ του Σαββάτου έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα με το 2-1 επί της Προλέτερ για την τελευταία αγωνιστική της Λίγκας.

Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από πανηγυρικό καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, με το φινάλε να βρίσκει τους οπαδούς να κάνουν τη νύχτα… μέρα ανάβοντας καπνογόνα και τον ουρανό να γεμίζει από πυροτεχνήματα την ώρα της απονομής.

Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος στην προπονητική καριέρα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς, με τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου να ολοκληρώνουν το πρωτάθλημα με 78 πόντους, 14 περισσότερους από την αιώνια αντίπαλό τους, Παρτίζαν, και 16 περισσότερους από τις Βοϊβοντίνα και Νόβι Σαντ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here