Φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου: Κρύα Βρύση-Μετέωρα 0-0

0
162

Τα Μετέωρα αγωνίστηκαν με διαφορετική ενδεκάδα απέναντι στην Κρύα Βρύση η οποία είχε επίσης αλλαγές στην σύνθεσή της.

Τα Μετέωρα έχασαν και πάλι αρκετές ευκαιρίες, ένα φαινόμενο που υπήρχε και πέρυσι και καλό είναι που εμφανίστηκε από νωρίς ώστε να λάβουν τα μέτρα τους. Κατά τα άλλα η εμφάνιση ήταν αρκετά καλή για την εποχή, όπως επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι και η Κρύα Βρύση στάθηκε αρκετά καλά.

Η άτυχη στιγμή του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Γιάννη Σακελλαρίδη στον τετρακέφαλο στην τελευταία φάση του τουρνουά. Να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή που τόσα έχει πέρασε από τραυματισμούς να μην είναι τόσο σοβαρός όσο φάνηκε.

Στα του παιχνιδιού στο 5′ το φάουλ του Πολυζόπουλου απόκρουσε δύσκολα ο Βλαχάβας, στο 34′ ο Χ. Παπαευθυμίου απέναντι από τον τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ, ενώ στο 38′ ο Χ. Παπαευθυμίου και πάλι ήταν αφύλαχτος, αλλά το πλασέ του απόκρουσε αυτή τη φορά σε κόρνερ ο Βλαχάβας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ: Βλαχάβας, Α. Μπαούτης, Ούτος, Παπαγεωργίου, Β. Παππάς, Κ. Παππάς (Λιατσικούρας), Χ. Παππάς, Κοντοτόλης (Ε. Μπαούτης), Βουλτσίδης, Κηρύκος, Μ. Τάτσιος (Β. Μισιρλής).

ΜΕΤΕΩΡΑ: Γκουλιώνης (Μπόμπολας), Βάλλας, Παπαγεωργίου (Τσακμάκης), Κωστής, Φωτίκας, Π. Παπαευθυμίου, Σακελλαρίδης (Παπαγεωργίου), Χ. Παπαευθυμίου, Πολυζόπουλος, Λάμπουρας (Κεραμάς).

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here