Euroleague: οι διαιτητές των ημιτελικών

0
10

Ανακοινώθηκαν από τη Euroleague οι τριάδες διαιτητών που θα διευθύνουν τους δύο ημιτελικούς του Final Four, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε και τη Ρεάλ με τη Βαλένθια.

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης για τη σεζόν 2025-26 οδεύει προς το τέλος της, με τους τέσσερις διεκδικητές να είναι απόλυτα έτοιμοι να διεκδικήσουν τη θέση τους στον τελικό της Κυριακής (24/5, 21:00), με τη διοργάνωση να ανακοινώνει τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους δύο ημιτελικούς.

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό (22/5, 18:00), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την κάτοχο του τίτλου Φενέρμπαχτσε, σε μία αναμέτρηση που ορίστηκαν να σφυρίξουν οι Σρέτεν Ράντονις, Κάρλος Περούγκα και Μίλαν Νέντοβιτς.

Μερικές ώρες αργότερα, λαμβάνει χώρα ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Βαλένθια (22/5, 21:00), με τη διοργανώτρια Αρχή να επιλέγει τους Ρόμπερτ Λοτερμόσερ, Μεχντί Ντιφαλά και Όλεγκς Λάτισεβς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here