Flashback στα Μετέωρα της χρονιάς 2013-14

0
69

Την αγωνιστική περίοδο 2013-14 τα Μετέωρα μπορεί να είχαν τερματίσει στην 5η θέση της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, στο κύπελλο όμως τα είχαν πάει αρκετά καλά.

Πρώτα απ’ όλα είχαν κατακτήσει το κύπελλο της ΕΠΣ Τρικάλων νικώντας με 3-0 στον τελικό τον Αχιλλέα Μπάρας κι έτσι απέκτησαν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στο τότε κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος.

Στον πρώτο γύρο στον οποίο είναι αφιερωμένο το σημερινό flashback του sportskalampaka τα Μετέωρα είχαν αντιμετωπίσει εκτός έδρας  την Ένωση Σπερχειάδας-Μακρακώμης.

Αν και τα Μετέωρα είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με γκολ που δέχθηκαν στο 57′ με απευθείας φάουλ ισοφάρισαν με τον Νίκο Σαμούτη (είχε μπει ως αλλαγή) στο 79′ κι οδήγησαν το παιχνίδι στην παράταση, εκεί δεν άλλαξε τίποτα και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι. Για τα Μετέωρα που ήταν όλοι εύστοχοι είχαν εκτελέσει πέναλτι οι Αγγελάκης, Παπαγεωργόπουλος, Αυγέρος, Κουβελάς, Κεραμάς, Σιούτας και Γεωργίου κι έτσι είχαν κερδίσει 7-6 καθώς είχε κάνει και μία απόκρουση ο τερματοφύλακας των Μετεώρων Γιώργος Γεωργίου.

ΠΑΝΩ ΣΕΙΡΑ: Νίκος Αγγελάκης, Σάκης Σιούτας, Αλέξανδρος Βουλτσίδης, Κώστας Παππάς, Γιώργος Γεωργίου, Παναγιώτης Αυγέρος.

ΚΑΤΩ ΣΕΙΡΑ: Γιώργος Γκόβαρης, Φίλιππος Κεραμάς, Ηλίας Τσίκαρης, Λευτέρης Γιαννούλας, Μανώλης Παπαγεωργόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here