Super League; ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μανώλη Σάλιακα

0
13

Ο Μανώλης Σάλιακας θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα»… Ο 28χρονος δεξιός μπακ αναχώρησε από την Γερμανία με προορισμό την Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού καθώς οι “ερυθρόλευκοι” τα βρήκαν με την Ζανκτ Πάουλι στα 1,3 εκατ. ευρώ.

Ο Σάλιακας αγωνίζεται στη γερμανική ομάδα από το καλοκαίρι του 2022 όταν αποκτήθηκε ως ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στη Γερμανία πραγματοποίησε σταθερά υψηλού επιπέδου εμφανίσεις καταγράφοντας συνολικά εννέα γκολ και 12 ασίστ σε Bundesliga και Bundesliga 2.

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο διεθνής ακραίος αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει μία ακόμη σημαντική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού, ενισχύοντας τις επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εν όψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here