Super League: η ΑΕΛ ηττήθηκε 0-1 από τον Πανσερραϊκό

0
10

Η ΑΕΛ στο ντεμπούτο του Φέστα και με τη στήριξη των φιλάθλων της μπήκε πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό, ενώ ο Πανσερραϊκός με πολλά φάουλ προσπαθούσε ν’ ανακόψει το ρυθμό της. Ωστόσο οι Θεσσαλοί δυσκολεύονταν ν’ απειλήσουν και να δημιουργήσουν κλασική ευκαιρία.

Στο 18′ σε σέντρα-σουτ του Τούπτα από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε τη συμβολή των δοκών και πέρασε άουτ. Στο 24′ σε κεφαλιά του Πασά η μπάλα περνάει άουτ.

Η ΑΕΛ μπήκε με διάθεση και στο δεύτερο ημίχρονο, ψάχνοντας το πολυπόθητο γκολ. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού όμως στο 50′ στην πρώτη τους ευκαιρία τα «λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ με εξαιρετικό σουτ του Δοϊρανλή μετά από μπαλιά του Ίβαν.

ΑΕΛ Novibet (Τζιανλούκα Φέστα): Βενετικίδης, Μασόν, Ηλιάδης, Μπατουμπινσικά, Όλαφσον, Ναόρ, Ατανάσοφ (78′ Σουρλής), Πέρες (60′ Σίστο), Σαγάλ (63′ Κακουτά), Τούπτα (78′ Γκαράτε), Πασάς.

Πανσερραϊκός (Ζεράρ Σαραγόσα): Τιναλίνι, Λύρατζης, Φέλτες, Γκελασβίλι, Κάλινιν, Τσαούσης, Ομεονγκά, Δοϊρανλής, Ριέρα (84′ Μασκανάκης), Τεϊσέιρα (68′ Μπεν Σαλάμ), Ίβαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here