Super League: φιλικά με Γκένκ και Βέστερλο για τον ΠΑΟΚ

0
31

Ο ΠΑΟΚ θα κλείσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία με δύο ανταγωνιστικά φιλικά παιχνίδια απέναντι σε βελγικούς συλλόγους και η Υβριδική τηλεόραση του OPEN θα μεταφέρει όλη την αγωνιστική δράση. Τα παιχνίδι θα μεταδοθούν και στο ΠΑΟΚ TV.

Ο ΠΑΟΚ θα κλείσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία με δύο ανταγωνιστικά φιλικά παιχνίδια απέναντι σε βελγικούς συλλόγους και η Υβριδική τηλεόραση του OPEN θα μεταφέρει όλη την αγωνιστική δράση, σε απευθείας σύνδεση με τα γήπεδα Ολλανδίας και Βελγίου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά στοχεύει να βρεθεί στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση ενόψει του πρώτου επίσημου και κρίσιμου αγώνα του με αντίπαλο την Μπέιταρ Ιερουσαλήμ, στις 27 Ιουλίου, στην Τούμπα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League και οι δύο φιλικές αναμετρήσεις προσφέρονται για δοκιμές και συμπεράσματα.

Στο πρώτο από τα δύο φιλικά προετοιμασίας του ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη 12 Ιουλίου τη βελγική Γκενκ, η οποία την περσινή σεζόν τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια της Belgian Pro League αλλά έχασε τον τίτλο του πρωταθλήματος την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ από την Άντβερπ.

Στο δεύτερο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας του, πριν αναχωρήσει από την Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή 16 Ιουλίου τη Βέστερλο η οποία τερμάτισε πέρυσι στην έβδομη θέση της κανονικής διάρκειας του βελγικού πρωταθλήματος αλλά απογοήτευσε στο δεύτερο γκρουπ των πλέι οφ, με 4 ήττες σε 6 αναμετρήσεις. Η πρώτη επίσημη υποχρέωση της Βέστερλο θα είναι για το βελγικό πρωτάθλημα, καθώς στις 29 Ιουλίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την KAS Eupen.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here