Προβάδισμα τίτλου με το καλημέρα των play offs πήρε η ΑΕΚ με τεράστια νίκη 1-0 επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Ο Νίκολιτς πήρε την ταυτότητα του Μεντιλίμπαρ και η Ένωση εκμεταλλευόμενη και το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό 0-0, ξέφυγε πέντε πόντους απ’ τους διώκτες της.
Ο δικέφαλος ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ, καθώς ο Κοϊτά στο 5΄, νίκησε τον Τζολάκη και στη συνέχεια έκανε εξαιρετική διαχείριση, κρατώντας με άνεση το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι προβλέψιμος. Ο Μεντιλίμπαρ άργησε να κάνει διορθωτικές κινήσεις, αλλά όταν τις έκανε και αυτές δεν άλλαξε κάτι. Οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά, αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες της ομάδας τους που βρίσκονται σε κάθετη πτώση. Όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ στην ΑΕΛ, πού να σκοράρεις απέναντι στην ΑΕΚ.
Είναι ξεκάθαρο πλέον πως η Ένωση είναι η πιο πειστική ομάδα του πρωταθλήματος και δικαιολογημένα έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ανέτοιμος αγωνιστικά και πνευματικά. Βρέθηκε για μια ακόμη φορά να κυνηγάει το σκορ και ποτέ δεν καταφέρει να βρει τις λύσεις. Παρότι είχε ένα ολόκληρο παιχνίδι μπροστά του, δεν απείλησε ουσιαστικά, καθώς ήταν ακίνδυνος.
Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Πιρόλα, Μπρούνο, Γκαρθία (58′ Μουζακίτης), Έσε (84′ Νασιμέντο), Ζέλσον (71′ Κλέϊτον), Ποντένσε (58′ Τσικίνιο), Ταρέμι (71′ Γιαζίτσι), Ελ Κααμπί.
ΑΕΚ (Μάρκο Νίκολιτς): Στρακόσα, Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας, Πενράις, Μαρίν, Πινέδα, Περέϊρα, Κοϊτά (81′ Ζοάο Μάριο), (64′ Μάνταλος), Βάργκα (81′ Ζίνι), Γιόβιτς (64′ Γκατσίνοβιτς).
















