Ακόμη μία θητεία στα Μετέωρα για τον Θοδωρή Φορτούνη

0
42

Ο Θοδωρής Φορτούνης είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που έχει αγωνιστεί στην ίδια ομάδα με τον πατέρα του Σπύρο, τα Μετέωρα δηλαδή, αλλά και στην ίδια θέση αυτή του κεντρικού αμυντικού οπότε το να παίζει στην ομάδα που έχει παίξει και ο πατέρας του είναι κάτι εντυπωσιακό.

Ο Θοδωρής Φορτούνης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία των Μετεώρων και μετά πήγε σ’ αυτήν της  Δήμητρας/Απόλλωνα όπου αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα και στα Μετέωρα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ανδρική τους ομάδα  την αγωνιστική περίοδο 2007-08.  Στην συνέχεια αγωνίστηκε και πάλι στην Δήμητρα/Απόλλωνα,  στον ΑΟΤ  1963 για δύο χρόνια στην Δ’ Εθνική, στον Πανηλειακό στην Β’ Εθνική,  στον Ατρόμητο Παλαμά, στην Φαρκαδόνα και το 2016 ήταν και πάλι στα Μετέωρα με τα οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια και στην συνέχεια πήγε στο Καστράκι απ’ όπου επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες.

Έχει κατακτήσει  το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων τόσο με τα Μετέωρα όσο και με την Φαρκαδόνα, ενώ με τα Μετέωρα έχει κατακτήσει δύο φορές το κύπελλο, ενώ άλλη μία φορά συμμετείχε μαζί τους στον τελικό.

Φέτος επιστρέφει στα Μετέωρα στα οποία θ’ αγωνιστεί για τρίτη φορά βοηθώντας κι αυτός με την εμπειρία του τη νέα προσπάθεια που θα κάνει η Καλαμπακιώτικη ομάδα για να επανέλθει στις εθνικές κατηγορίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here