Γ’ Εθνική, 3ος όμιλος: ο α’ γύρος με αριθμούς

0
20

Ο πρώτος γύρος στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας τελείωσε την περασμένη Κυριακή και οι 14 ομάδες από τις 5 Ιανουαρίου του 2020 πλέον θα ξεκινήσουν τον δεύτερο γύρο.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ένα ιδιαίτερα πρωτάθλημα καθώς υποβιβάζονται αρκετές ομάδες αφού η μορφή του είναι τέτοια καθώς πρέπει να παίρνουν μέρος απ’ όλες τις ποδοσφαιρικές ενώσεις της χώρας. Έτσι η κάθε αγωνιστική είναι κρίσιμη σχεδόν σε όλο το πρωτάθλημα καθώς με μία νίκη απογειώνεται, ενώ αντίστοιχα με μία ήττα τα πράγματα δυσκολεύουν.

Φέτος ο 3ος όμιλος είναι από τους πλέον αμφίρροπους γιατί μπορεί στην κορυφή ο Πιερικός να έχει ξεφύγει και λογικά θα κόψει πρώτος το νήμα και με διαφορά, όλες όμως οι υπόλοιπες ομάδες θα δώσουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού με εξαίρεση τον ΑΟ Ποταμιάς που είναι δύσκολο να τον αποφύγει.

Έχει ενδιαφέρον να κάνουμε αναφορά σε διάφορα στατιστικά στοχεία που προκύπτουν από τα αποτελέσματα των ομάδων στον πρώτο γύρο.

– Τις περισσότερες νίκες τις έχει πετύχει ο Πιερικός, με 13.

– Χωρίς νίκη είναι ο ΑΟ Ποταμιάς ο οποίος έχει μόλις 2 ισοπαλίες και στα υπόλοιπα παιχνίδια έχει ηττηθεί.

– Την καλύτερη επίθεση την έχει ο Πιερικός και ο Θησέας Αγριάς με 27 τέρματα.

– Την καλύτερη άμυνα την έχει ο Πιερικός που έχει δεχθεί σε 13 παιχνίδια μόλις 3 τέρματα.

– Τις πιο πολλές ήττες τις έχει ο ΑΟ Ποταμιάς με 11, επίσης έχει την χειρότερη επίθεση με 6 τέρματα και την χειρότερη άμυνα με 33 τέρματα παθητικό.

– Τις πιο πολλές ισοπαλίες τις έχουν τα Μετέωρα, ο Δίας, το Νεοχώρι και ο ΑΟ Σελλάνων με 5.

– Τα Μετέωρα έχουν ένα απίστευτο στατιστικό καθώς σε 13 παιχνίδια έχουν συγκεντρώσει 14 βαθμούς, έχουν σημειώσει 14 τέρματα κι έχουν δεχθεί επίσης 14.

– Τα Μετέωρα επίσης έχουν την 4η καλύτερη άμυνα μαζί με τον Ατρόμητο Παλαμά και την Τσαριτσάνη με 14 τέρματα παθητικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here