Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου κάνοντας μία εκπληκτική εμφάνιση νίκησε με 2-1 την Βοσνία σε αγώνα που έγινε στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Γιούρο 2020.
Η Εθνική ήταν καταιγιστική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και η εμφάνισή της είχε συνέχεια από τον αγώνα του Σαββάτου όταν κι απέναντι στην Ιταλία παρά την ήττα της είχε κάνει και πάλι καλή εμφάνιση.
Το σκορ άνοιξε ο Παυλίδης στο 30′, αλλά η Βοσνία ισοφάρισε με τον Κόγιακ στο 35′.
Η Ελλάδα στο δεύτερο μέρος ήταν ακόμα καλύτερη, είχε πολλές ευκαιρίες μεταξύ των οποίων και δύο δοκάρια και τελικά στο 88′ έκανε το 2-1 ύστερα από προσπάθεια και σέντρα του Φετφατζίδη κι αυτογκόλ του Κοβάσεβιτς.
Αν μη τι άλλο η νέα Εθνική με πολλούς νεαρούς παίκτες έδειξε ότι αντιστρέφει την κατάσταση και άφησε πολλές ελπίδες για καλό τελείωμα των προκριματικών του Γιούρο και πολλές υποσχέσεις για κάτι καλύτερο στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.
Η Βοσνία που αν νικούσε θα είχε πολλές ελπίδες να προκριθεί στα τελικά του Γιούρο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμών των Ελλήνων και το 2-1 μάλλον την κολακεύει.
Τα αποτελέσματα
8η αγωνιστική
Ελλάδα-Βοσνία 2-1
Λιχτενστάιν-Ιταλία 0-5
Φινλανδία-Αρμενία 3-1
- Ιταλία 24 (25-3)
- Φινλανδία 15 (12-8)
- Αρμενία 10 (13-15)
- Βοσνία 10 (17-14)
- Ελλάδα 8 (9-13)
- Λίχτενσταϊν 2 (2-25)