Ετοιμάζονται τα Μετέωρα για την έναρξη της σεζόν- εικόνες από προηγούμενες

0
102

Τα Μετέωρα όπως αναφέραμε από την περασμένη Πέμπτη, την Δευτέρα το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ουσιαστικά από την Δευτέρα αρχίζει η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου για την Καλαμπακιώτικη ομάδα και μια προετοιμασία η οποία θα έχει ως στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που φέτος θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Σίγουρα η χρονιά που πέρασε ήταν μια περίεργη χρονιά απ’ όλες τις πλευρές και που για πρώτη φορά στα χρονικά δεν τελείωσε κανονικά αφού τα πρωταθλήματα διακόπηκαν, ενώ αυτό της Γ’ Εθνική δεν άρχισε ποτέ ξανά.

Η νέα σεζόν επίσης θα είναι κάπως περίεργη καθώς η περιπέτεια με τον κορωνοϊό δεν έχει τελειώσει ακόμη, οπότε κι αυτή θα είναι μάλλον μεταβατική.

Επίσης έχει ενδιαφέρον όταν ανακοινωθούν οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής το πόσες ομάδες θα υποβιβάζονται ανά όμιλο. Από την Δευτέρα που πρώτη απ’ όλες η Σούπερ Λίγκ συνεδριάζει κι από εκεί θα φανεί αν θα γίνει αναδιάρθρωση και με ποιον τρόπο κι αν συμβεί αυτό τότε θα επηρεάσει όλες τις κατηγορίες.

Το άσχημο που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτό, δηλαδή οι ομάδες να ξεκινάνε προετοιμασία, να μην ξέρουν όμως ακόμη τους αντιπάλους τους και φυσικά να μην ξέρουν από τώρα όπως θα ήταν το λογικό πόσες ομάδες υποβιβάζονται και πόσες ανεβαίνουν κατηγορία. Και φυσικά αυτοί οι κανόνες που σε άλλες χώρες δεν αλλάζουν ποτέ, στην Ελλάδα αλλάζουν χρόνο με το χρόνο και δεν ανακοινώνονται ποτέ πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, αλλά κατά την διάρκειά της.

Τα Μετέωρα όπως και να έχει έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους, έχουν κάνει ανανεώσεις παικτών, αλλά και μεταγραφές με το ρόστερ να παίρνει όμως την οριστική του μορφή κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Άλλωστε αλλαγές ή προσθέσεις εφ’ όσον επιτρέπονται πάντα γίνονται.

Την Δευτέρα λοιπόν θα επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους η οποία θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” και στα βοηθητικά του.

Ευκαιρία λοιπόν είναι να θυμηθούμε τις πρώτες συγκεντρώσεις προηγούμενων ετών και συγκεκριμένα από το 2015 ως την περσινή περίοδο.

Τα Μετέωρα κατά την έναρξη της περσινής σεζόν.

Από την αγωνιστική περίοδο 2018-19 που η “πρώτη” είχε γίνει στο γήπεδο της Διάβας.

Η πρώτη συγκέντρωση της σεζόν 2017-18 είχε γίνει στο βοηθητικό του Δημ. Σταδίου.

Από την πρώτη προπόνηση της αγωνιστικής περιόδου 2016-17.

Από την πρώτη προπόνησης της χρονιάς 2015-16.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here