Η Βασιλική νίκησε 2-0 την Κ16 των Μετεώρων σε φιλικό παιχνίδι

0
178

Ύστερα από ένα ενδιαφέρον φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου “Βασίλης Καρακίτσιος” η Βασιλική νίκησε με 2-0 την Κ16 των Μετεώρων.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά καλό καθώς οι δύο ομάδες έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία παρά το ότι βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Οι δύο προπονητές ο Χρήστος Αυγέρος της Κ16 και ο Λεωνίδας Σακελλαρίδης της Βασιλικής χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεσή του κι έβγαλαν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.

Η Κ16 ήταν αυτή που απείλησε πρώτη καθώς στο 10′ είχε διπλό δοκάρι πρώτα με τον Παπαγεωργίου και ύστερα με τον Γρηγορίου.

Η Βασιλική τελικά κατάφερε κι άνοιξε το σκορ με τον Ζέκο στο 17′ που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Βασιλική σημείωσε και δεύτερο τέρμα με τον Φιλίππου, ενώ η Κ16 των Μετεώρων αν και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες δεν κατάφερε όμως να τις αξιοποιήσει.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε με επιτυχία ο Βασίλης Τάμπας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΕΤΕΩΡΑ (Κ16): Μπόμπολας, Πορτίκας, Ράτζας, Τζανόπουλος, Παπαγεωργίου, Γρηγορίου, Τσάμης, Σιαμουρέλης, Μπαλογιάννης, Θώμος, Σινάνης.

Έπαιξαν και οι: Θ. Λιακόπουλος, Γ. Λιακόπουλος, Τσουρβάκας, Παπαχρήστος, Τσακνάκης, Μόκας, Ζαρόπουλος, Νιαβής, Τόλης, Ζησόπουλος.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ: Υφαντής, Τρίμμης, Μανώλης, Τάτσιος, Β. Στάσος, Πανάγος, Μέμπελι, Ν. Γρηγορίου, Παναγιώτου, Ζέκο, Λίτσιος.

Έπαιξαν και οι: Φ. Στάσος, Κ. Λίτος, Βασιλείου, Γ. Φιλίππου, Σακελλαρίου, Νταούλας, Ντάφος, Μυτούλας, Τζερεμές, Μαντζάνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here