Χρήστος Παπαευθυμίου: “τα Μετέωρα έχουν την εμπειρία για να σωθούν”

0
103

Ο Χρήστος Παπαευθυμίου είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι στα Μετέωρα για μία δεύτερη θητεία καθώς είχε αγωνιστεί για ένα εξάμηνο την αγωνιστική περίοδο 2017-18 κατά την οποία η Καλαμπακιώτικη ομάδα είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων.

Φέτος επέστρεψε και ήδη στα τρία πρώτα παιχνίδια ήταν στις βασικές επιλογές της ομάδας προσπαθώντας κι αυτός να δώσει ότι καλύτερο μπορούσε.

Στη σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε στο sportskalampaka αναφέρεται στην πορεία των Μετεώρων στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά και για τη συνέχεια σε περίπτωση πάντα που το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συνεχιστεί.

Το ποδόσφαιρο σου λείπει αυτό το διάστημα και πόσο;

Ασφαλώς και μου λείπει καθώς πέρασαν και δύο μήνες από τότε που διακόπηκε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική. Κι αυτό το διάστημα προπονούμαστε μόνοι μας και φυσικά δεν είναι το ίδιο. Το ποδόσφαιρο για εμάς είναι η ανάγκη μας, θέλουμε και πάλι να μπούμε στις 4 γραμμές και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε και πάλι και να κάνουμε κυρίως αυτό που αγαπάμε, να παίζουμε ποδόσφαιρο.

Αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα τι πιθανότητες έχουν τα Μετέωρα να μείνουν στην κατηγορία;

Αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα κι αναγκαστικά αγωνιζόμαστε Τετάρτη-Κυριακή τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα, όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλες τις ομάδες. Τα Μετέωρα έχουν την εμπειρία και με τους παίκτες που διαθέτουν τότε μπορούν να παραμείνουν στο πρωτάθλημα. Σίγουρα θα είναι δύσκολο και δεν ξέρουμε αν διατηρηθεί και ο ίδιος αριθμός των ομάδων που θα υποβιβασθούν.

Στα τρία παιχνίδια που έδωσαν τα Μετέωρα γνώρισαν ισάριθμες ήττες με 1-0. Που οφείλονταν αυτό;

Πιστεύω ότι οφείλονταν όχι τόσο στην ατυχία όσο στο γεγονός ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας όλοι οι παίκτες. Το ένα παιχνίδι το χάσαμε στο 90′ με αμφισβητούμενο πέναλτι, το άλλο το χάσαμε στις λεπτομέρειες, ενώ το πρώτο αν και το ελέγχαμε λόγω της αποβολής που είχαμε άλλαξε η ροή του και δυστυχώς το χάσαμε. Ειδικά στο Κεραμίδι που είχαμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο απέναντί μας, σταθήκαμε αρκετά καλά.

Σε περίπτωση πάντα που συνεχιστεί το πρωτάθλημα η αναπόφευκτη αλλαγή προπονητή θα οφελήσει την ομάδα;

Με τον Νίκο είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία καθώς μας ήξερε και τον ξέραμε. Μια αλλαγή προπονητή συνήθως φέρνει καλά αποτελέσματα, αυτό μας δείχνει γενικά το ποδόσφαιρο. Φέρνει αλλαγή σε θέματα ψυχολογίας, αλλά και σε άλλα είδους πράγματα.

 Από την προσωπική σου απόδοση είσαι ευχαριστημένος;

Πιστεύω ότι βοήθησα αρκετά την ομάδα όσο αγωνίστηκα και θέλω να προσφέρω ακόμα περισσότερα. Στα παιχνίδια που δώσαμε δείξαμε ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί όλοι προσπαθήσαμε για το καλύτερο και με πολύ προσπάθεια από εδώ και πέρα και δουλειά μπορούμε να φτάσουμε στο αποτελέσματα που θέλουμε και που είναι η παραμονή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here