Νίκος Σκόνδρας: “χαίρομαι να βοηθάω την ομάδα του τόπου μου”

0
73

Ο Νίκος Σκόνδρας πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΑΟΤ και σήμερα το πρωί μίλησε στην αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» για το επίτευγμα του: «Έτσι το σκέφτηκα εκείνη την στιγμή, σούταρα, είχα και λίγη τύχη οπότε μπήκε στα δίχτυα. Επιχείρησα και λίγο αργότερα ένα ακόμη σουτ με την ελπίδα να σκοράρω ξανά και να φύγουμε με το διπλό τελικά».

Μετά το γκολ έσπευσε στην τηλεοπτική κάμερα σχηματίζοντας μία καρδιά η οποία όπως είπε ήταν «για την γυναίκα μου».

Για το γεγονός ότι μετά από έξι σχεδόν χρόνια ένας Τρικαλινός σκοράρει για τον ΑΟΤ είπε (τελευταίος Καμπλιώνης την σεζόν 2014-15): «Δεν το ήξερα αυτό. Χαίρομαι να βοηθάω την ομάδα γιατί είναι η ομάδα του τόπου μου, μέσα στο σπίτι μου. Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσουν και άλλα Τρικαλινά παιδιά να βοηθήσουν. Ένας Τρικαλινός πονάει περισσότερο την ομάδα αν και όλα τα παιδιά που είναι αυτή τη στιγμή προσφέρουν και με το παραπάνω».

Αναπόφευκτο το ερώτημα για το αν κάποια στιγμή θα ήθελε να βρεθεί στον ΑΟ Τρίκαλα μαζί με τα άλλα δύο αδέλφια του, τον Γιάννη που αγωνίζεται στην Λαμία και τον Απόστολο που παίζει στην Βέροια: «Εννοείται και το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Θα ήταν ευχάριστο να παίξω συμπαίκτης και ειδικά στα Τρίκαλα με τα αδέλφια μου. Μακάρι να γίνει και αυτό στο μέλλον. Από τις Ακαδημίες το Ασκληπιού έχουμε να παίξουμε όλοι μαζί ενώ και ο τέταρτος, ο μεγαλύτερος, ο Παναγιώτης έχει παίξει σε Δ’ Εθνική ομάδες».

Για το πώς βλέπει την ομάδα τόνισε: «Η ομάδα όπως είχαμε πει από την προετοιμασία θα στηριχτεί σε νεαρά παιδιά με φιλοδοξίες και με πέντε έξι έμπειρους που θα δίνει τα πάντα στο γήπεδο. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και πάμε για την νίκη με όποια ομάδα και αν παίζουμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.»

Ο Νίκος Σκόνδρας θεωρεί ότι τα μπάτζετ δεν παίζουν ρόλο: «Έχουμε διαφορές σε σχέση με το μπάτζετ των άλλων ομάδων αλλά νομίζω ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν μετράνε αυτά. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο παίζεις έντεκα εναντίον έντεκα οπότε οι διαφορές είναι πολύ μικρές».

Ήδη στον ΑΟΤ σκέπτονται το ματς της Τετάρτης με την Δόξα Δράμας: «Από χθες μετά το ματς ήδη σκεπτόμαστε το ματς με την Δράμα. Θα κοιτάξουμε νε ξεκουραστούμε σήμερα ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι την Τετάρτη ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια».

Για το πώς αντιμετωπίζουν τα συνεχιζόμενα παιχνίδια είπε: «Υπάρχει μεγάλη κούραση γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και είχαμε και μεγάλη αποχή. Έχουμε καθημερινή συνεργασία με το τιμ. Μας μιλάνε, μας δίνουν οδηγίες και μας κάνουν προπόνηση ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα ματς που έρχονται»

Όσο για τον παίκτη που δεν πονάει δεν δυσκολεύτηκε είπε χαρακτηριστικά: «Μόνο ο Ριζογιάννης δεν πονάει. Τεράστια ψυχικά αποθέματα και πνευμόνια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here