Ξέφρενη η φετινή πορεία του Καστρακίου

0
45

Η πορεία του Καστρακίου φέτος είναι εντυπωσιακή αφού στις μέχρι τώρα 9 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας μετράει ισάριθμες νίκες.

Το φετινό του ρόστερ αποτελείται από παίκτες της ευρύτερης περιοχής της Καλαμπάκας οι οποίοι οι περισσότεροι διαθέτουν πείρα από πρωταθλητισμό κι αυτό βγαίνει μέσα στα παιγνίδια του όπου μπορούν και ξεπερνούν τις συνθήκες που συναντούν.

Όπως για παράδειγμα στο παιγνίδι με τον Πύργο όπου ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ στην επανάληψη το “γύρισαν” και πήραν την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Όμως στο Καστράκι δεν εφησυχάζονται καθώς ξέρουν πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και η ομάδα προετοιμάζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ υπάρχουν και υποχρεώσεις για το κύπελλο.

Έχει ενδιαφέρουν να αναφερθούμε στα παιγνίδια που έχει δώσει ως τώρα, αλλά και σ’ αυτά που απομένουν ως το τέλος του πρώτου γύρου.

Το Καστράκι μέχρι τώρα στην έδρα του έχει δώσει τα εξής παιγνίδια:

Καστράκι-Λυγαριά 2-1, Καστράκι-Πορταϊκός 2-0, Καστράκι-Πηγή 3-0 α.α., Καστράκι-Πύργος 2-1

Αντίστοιχα τα εκτός έδρας ματς: Καλύβια-Καστράκι 1-2, Ένωση Δ.Μ.-Καστράκι 0-5, Ριζαριό-Καστράκι 0-1, Κρύα Βρύση-Καστράκι 1-3, Μεγαλοχώρι-Καστράκι 0-3

Τα εντός έδρας παιγνίδια μέχρι το τέλος του α’ γύρου

10η αγωνιστική: Καστράκι-Πυργετός

12η αγωνιστική: Καστράκι-Ταξιάρχες

14η αγωνιστική: Καστράκι-Παραληθαίοι

16η αγωνιστική: Καστράκι-Σαράγια

Οι εκτός έδρας αγώνες ως το τέλος του α’ γύρου

11η αγωνιστική: Μικ. Κεφ/σο-Καστράκι

13η αγωνιστική: Φήκη-Καστράκι

15η αγωνιστική: Αγία Μονή-Καστράκι

17η αγωνιστική: Δήμητρα/Απ.-Καστράκι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here