Η ομάδα του Κεραυνού Βσιλικής για την 6η αγωνιστική που έγινε το περασμένο Σάββατο απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 από το Κεφαλόβρυσο εκτός έδρας.
Αυτός ο βαθμός είναι πολύτιμος για την ομάδα της Βασιλικής όπως και κάθε βαθμός που έρχεται μακριά από την έδρα της.
Παρά το ότι δέχθηκε γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό και το Κεφαλόβρυσο στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά επιθετικό και πιεστικό, ο τερματοφύλακας Φώτης Υφαντής με τις αποκρούσεις του κράτησε την ομάδα του μέσα στην διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος.
Έτσι στο δεύτερο μέρος βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει και παρά το ότι έμεινε με 10 παίκτες στην συνέχεια κατάφερε και κράτησε το 1-1. Το Κεφαλόβρυσο επίσης έπαιζε με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο.
Η Βασιλική πλέον στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδια που θα είναι εντός έδρας με την ομάδα της Πηγής.

















