Το Καστράκι είναι η μόνη ομάδα που έχει το απόλυτο

0
66

Το πρωταθλήματα της Α’ Ερασιτεχνικής και Β’ της ΕΠΣ Τρικάλων έχουν φτάσει στην 10η αγωνιστική, ενώ απομένει να ξεκινήσει κι αυτό της Γ’.

Στους τρεις ομίλους σε Α’ και Β’ τα πρωταθλήματα δηλαδή που τρέχουν η μόνη ομάδα που έχει μόνο νικηφόρα αποτελέσματα είναι η ομάδα του Καστρακίου που προπορεύεται στην βαθμολογία με 30 βαθμούς.

Πέρασε όμως από το Καστράκι που είναι φυσικό να είναι αήττητο αφού δεν έχει χάσει κανένα βαθμό, αήττητη είναι και η ομάδα της Φήκης η οποία ακολουθεί από την δεύτερη θέση με 4 βαθμούς διαφορά καθώς μέχρι τώρα έχει 8 νίκες και δύο ισοπαλίες. Το Μικρό Κεφαλόβρυσο που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχει μία ήττα, 7 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Στον α’ όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας η Ακαδημία Αμπελακίων βρίσκεται στην πρώτη θέση και είναι μάλιστα αήττητη αφού έχει ως τώρα 8 νίκες και μία ισοπαλία καθώς έχει κι ένα παιγνίδι λιγότερο.

Στον β’ όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής οι δύο πρωτοπόροι Θεόπετρα και Βασιλική έχουν γνωρίσει ήδη από μία ήττα, έχουν την μεταξύ τους ισοπαλία και σε όλα τα άλλα παιγνίδια έχουν νικηφόρα αποτελέσματα.

Αυτά ως πρώτα δείγματα δεδομένου ότι έχουν διανυθεί ως τώρα 10 αγωνιστικές, ουσιαστικά κάτι λιγότερο από το 1/3, οπότε υπάρχει ένα δείγμα για το πως θα εξελιχθούν τα πρωταθλήματα, αλλά σίγουρα πιο ασφαλείς προβλέψεις θα γίνουν στο τέλος του πρώτου γύρου όταν θα έχουν παίξει όλοι με όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here